Τηλέφωνο επικοινωνίαs: 23750 94566

A+ A A-

Παραλίεs


Καλαμίτσι
Υπέροχος αμμουδερός κολπίσκος, μπροστά στον παραθαλάσσιο οικισμό, με λίγες ξαπλώστρες και ομπρέλες, δυο τρία μπαράκια, ταβερνούλες, μίνι μάρκετ, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ και λίγα ξενοδοχεία. Στο τέλος της παραλίας, εάν περάσετε τα βράχια φτάνετε σ’ έναν άλλο κολπίσκο, που προτιμάται από γυμνιστές.  Έχετε δει ωραιότερο θέαμα από τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από την επιβλητική κορυφή του Άθωνα; Ανατολή φεγγαριού; Κόκκινου φεγγαριού; Πανσέληνου; Η ανατολική πλευρά της Σιθωνίας είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιες αξέχαστες εικόνες και στιγμές!

Συκιά 
Μεγάλη αμμουδερή παραλία με θέα στον επιβλητικό Άθω. Λειτουργούν κάμπινγκ. Συνεχίζοντας το δρόμο καταλήγετε στην Ακτή Λιναράκι (+ 2,5 χλμ.) γραφική τοποθεσία με μικρό λιμανάκι, ταβέρνες και λίγα ενοικιαζόμενα δωμάτια.  Δυο χιλιόμετρα πριν το Καλαμίτσι υπάρχει πινακίδα για Ακτή Κριαρίτσι και Ακτή Κληματαριά. Πρόκειται για τοποθεσία με μικρούς γραφικούς κολπίσκους, υπέροχη θέα στον επιβλητικό Άθωνα και κάμπινγκ.

Σάρτη 
Παραλία μέσα στον οικισμό, με αμμουδιά, οργανωμένη και καθαρά νερά, beach bars, ταβέρνες, ενοκιαζόμενα, καταστήματα με είδη θαλάσσης κ.ά. Στο 4,2ο χλμ. από Σάρτη χωματόδρομος οδηγεί (+ 800μ.) σε γραφικό κόλπο με υπέροχη θέα τον Άθω. Λειτουργεί beach bar club.

Σε απόσταση 6,5 χλμ. από την Σάρτη είναι η Ακτή Πορτοκάλι και οι Καβουρότρυπες, με τα καταπληκτικά τους νερά και το μαγευτικό τους τοπίο! Υπάρχει επίσημη πινακίδα για τις συγκεκριμένες παραλίες. Είναι μικροί κολπίσκοι με αμμουδιά και βραχάκια.

Πηγή: halkidiki.gr

 

Copyright © 2014 Pension Vergina | All rights reserved | Ανάπτυξη: LEONweb